• office@hidroizol.ro
  • 0722.449.800

Hidroizolatii NEOTEX

       HIDROIZOLATII si TERMOIZOLATII

                 1. NEOROOF                         

  Vopsea pentru impermeabilizare la acoperisuri cu UV sistem de reticulare, cu reflexive mare si emisivitate totala, precum si izolare termica. Se formeaza un film rezistent la umezeala si la temperaturi extreme de scazute -350C.
Proprietati:
• Creeaza o membrana elastica subtire, impermeabila rezistenta la apa statuta de pe acoperisuri;
• Dupa 2 zile de expunere directa la razele solare , filmul nu devine lipicos chiar si la temperaturi ridicate si mentine simultan elasticitatea intre -350C si +800C, oferind o excelenta impermeabilitate impotiva apei;
• Economic, usor de aplicat , avand rata de raspandire mare;
• Pe baza de apa este prietenoasa atat pentru utilizatorul final precum si pentru mediul inconjurator;                
• Contribuie la transpiratia peretilor , care rezulta prin uscarea zonelor interioare, precum si prin mentinerea conditiilor si confortului termic;
• Se reduce temperatura de pe suparafata membraneI bituminoase, intarziind imbatranirea.

 

                       2. NEOROOF 2K

  Hidroizolarea acoperisurilor folosind sistemul elastic pe baza de ciment, cu rezistenta mare la UV si la temperaturi scazute.

Proprietati:

• Grad crescut de elasticitate

• Ramane elastic si la temperature mai mici de -200C

• Este permeabil la vapori de apa

• Nu este afectat de radiatiile UV

• Prezinta o mare rezistenta pe acoperisuri, chiar daca persista apa mai mult timp

• Se aplica foarte usor

 

         3. NEOROOF NORDIC

  Hidroizolatie pentru acoperisuri, se recomanda in zonele cu climat mai rece, cu o foarte buna rezistenta la temperature scazute de -350C. Este usor de aplicat si se usuca intr-un film neted, care acopera fisurile capilare si ofera protective totala impotriva umezelii. Are incorporate un sistem reticular UV, proiectat pentru a oferi o foarte buna rezistenta la murdarie. Dupa 2 zile de expunere la razele solare, filmul nu se degradeaza,chiar daca sunt temperature ridicate. Nu este afectat de conditiile meteorologice nefavorabile si isi mentine elasticitatea la temperature joase (-350C), oferind o impermeabilitate optima la apa.

 

4. NEOPRESS & REVINEX 

  Hidroizolatie destinata pentru zidarie subterana. Umple si etanseaza porii de suprafata, ofera o impermeabilitate toatala a apei si protejeaza impotriva coroziunii. Rezistent la presiunea hidrostatica, acopera crapaturile, porii si cavitatile la poduri.La aplicare se recomanda sa se foloseasca Revinex, care ofera o foarte mare impermeabilitate la apa, precum si o elasticitate si durabilitate in timp cu 20%.Neopress ofera o excelenta durabilitate si impermeabilitate a apei.

 

       5. FONDAPROOF

  Hidroizolatie pentru ziduri subterane . Are o aderenta remarcabila pe majoritatea suprafetelor de constructie. Ofera o impermeabilizare si rezistenta mare la conditiile extreme ale mediului inconjurator. Are o rezistenta mare la presiunea hidrostatica. Rezistenta la abraziune ridicata, fara a produce straturi de praf. Este economic si usor de aplicat chiar de catre personal nespecializat.

 

     6. SILATEX REFLECT

 Hidroizolatie elastica pe baza de ciment. Se reduce temperatura suprafeței exterioare expuse la soare și oferă condiții de vreme rece în timpul verii. Este permeabil la vapori, permițând pereti de a respire si se păstrează elasticitatea, oferind totodata o impermeabilizare pe mai mulți ani. Interacționează cu UV si radiatii solare si nu isi pierde luciul chiar si la temperaturi foarte ridicate. Ca urmare, își păstrează proprietățile reflectorizante și umbra albă pentru o perioadă de lungă durata de timp.Acoperă fisuri capilare și protejează complet de umiditate .Rezistent la temperaturi de până la -40 ° C, oferă o acoperire mare.

 

  7. REVINEX FLEX 2006

 Hidroizolatie elastica pe baza de ciment. Ofera o mare elasticitate, impermeabiliate si protectie pentru suprafete verticale si orizontale, care sunt expuse la vibratii, dilatatii –contractii sau agenti chimici. Are o aderenta remarcabila pe diferite straturi cum ar fi: ciment, caramizi, metale, placi de gips-carton, polistiren, mozaic si ceramica. Este certificat si pentru rezervoarele cu apa potabila. Previne coroziunea la aramaturi metalice, si imbunatateste aderenta cimentului. Rezistent la temperaturi joase, si la dezghet-inghet. Rezistent la presiunea hidrostatica, acopera porii, crapaturile si rosturi. Este compatibil cu orice strat de impermeabilizare anterioara.

 

                     RASINI PENTRU PARDOSELI

               PARDOSELI EPOXIDICE

   Pardoselile epoxidice sunt pardoseli cu proprietati speciale in ceea ce priveste rezistenta mecanica, chimica si durabilitatea. Pardoselile cu rasini epoxidice pot fi in strat subtire cu grosimea de 0,3mm sau in strat gros cu grosimea de 2 mm. Se pot aplica in locuri cu puternice activitati mecanice sau chimice cum ar fi: depozite logistice, parcari, zone de productie alimentara, camere frigorifice, zone de depozitare, service-uri auto, spitale, zone industriale, cladiri comerciale sau publice, magazine, birouri, locuri puternic sterile sau igienice, etc.

                           A.GRUNDURI

    1. Epoxol Primer

  Grund epoxidic bicomponent pe baza de solvent folosit la sistemele epoxidice Epoxol Floor si Neopox, sisteme cu rezistenta mecanica si chimica ridicata. Consum: 150-200gr/mp/strat.

  

    2. Neopox Special Primer 1225

   Grund bicomponent anticoroziv pe baza de rasini epoxidice si poliamide. Rezistent la solicitari mecanice, la actiunea coroziva a apei a sarurilor si acizilor diluati. Consum:140-170 gr/mp/strat.

 

     3. Aqua Primer

  Grund epoxidic bicomponent pe baza de apa. Se foloseste pentru suprafete de beton. In combinatie cu Epoxol Floor sau Neopox rezulta sisteme cu rezistenta mecanica si chimica ridicata. Consum:160-330gr/mp/strat.

 

   4. Neopox Primer AY

   Grund epoxidic bicomponent, fara solventi. Este o solutie permanenta pentru pardoselile cu umiditate ascendenta. Se poate aplica pe pardoseli din beton nou (sub 28 zile) care vor fi acoperite cu vopsea epoxidica. Consum: 400-500 gr/mp/strat.

 

            5. Neotex® PU Primer

   Grund poliuretanic monocomponent, transparent. Ofera rezistenta ridicata mecanica, chimica si UV. Consum: 200-250 gr/mp/strat.

 

                   B.PARDOSELI EPOXIDICE AUTONIVELANTE

    1. Epoxol® Floor

  Sistem epoxidic bicomponent fara solventi. Recomandat in Industria Alimentara. Consum A+B(1mm): 800 gr/mp in amestec cu cuart in raport de la 1:0.8 pana la 1:1.2

Epoxol® Floor Winter: varianta pentru timp friguros.

 

    2. Epoxol® Deco

  Sistem epoxidic fara solventi. Rezulta suprafata cu aspect de granit avand rezistenta mare la abraziune si ingalbenire.

Consum : Rasina:Filler – 1kg: 1.7kg/mp/2mm grosime.

   

           3. Neopox® Special  

   Vopsea epoxidica bicomponenta pensulabila. Nu necesita grund. Se poate utiliza la : depozite, service-auto, rezervoare, piscine, fantani, ambarcatiuni, suprafete metalice interioare.

Consum : 250-350 gr/mp pt. 2 straturi

Neopox® Special Winter: varianta pentru timp friguros.

 

      4. Neopox® Pool

   Vopsea epoxidica pe baza de solvent rezistent la UV. Se poate utiliza pentru: piscine, metale in contact cu apa dulce sau sarata, solutii diluate de acizi sau baze, ambarcatiuni,etc.

Consum: 250-330 gr/mp/2 straturi.

   5. Neopox® Floor

&